ez itt a panaszfal
[Burichan] [Futaba] [Gurochan] [Photon] - [Home] [Manage]

Leave these fields empty (spam trap):
Link
Subject
Comment
File [
Password (for post and file deletion)
  • Supported file types are: GIF, JPG, PNG
  • Maximum file size allowed is 10000 KB.
  • Images greater than 200x200 pixels will be thumbnailed.

File: 1336958837873.png -(47595 B, 651x436) Thumbnail displayed, click image for full size.
47595 No.224   [Reply]

Aki úgy érzi, hogy már aludni sem tud esténként, mert kapott egy pofont a fórumon az most jöhet és felrúghatja a fostartályt.

2 posts omitted. Click Reply to view.
>> No.239  

>>231
Nekem abszolút nem probléma... nekem van a legtöbb pofonom, csak hát vannak, azok, akik egy pofonra is azzal reagálnak, hogy "de miért"... nekem a válaszom annyi, hogy nem nyerte meg a tetszésemet/az adott környezetben ez nem volt nyerő számomra...
Ha meg eleve nem lát karmát, úgy nem zavarja, ha van neki... vagy akkor őt nem lehet karmázni? le van tojva, nem kell minden posztot kötelezőszerűen karmázni...

>> No.247  

Cső, Soll vagyok, jöttem a szálba hozzászólni, és továbbra is szívesen látnék indoklási lehetőséget/kötelezettséget a pofon gomb mellett.

Érvek:

  • Kiderülne, hogy miért adódott-kapódott a pofon, ugyanis a legtöbben az okokat nem tudják. Megelőzhetőek a "Why are you pofoning me?" c. klasszikusok, melyeket jómagam is művelni szoktam alkalomadtán. Plusz, ezzel párhuzamosan a topikokból ki is lehetne tiltani az ilyen irányú hozzászólásokat, és így a topik se megy át offba, hanem ez a fajta kommunikáció egy külön csatornán menne.

Ellenérvek:

  • A fogalmazásból kiderülhet, hogy ki adta az adott pofont, ezzel a karmarendszer anonimitása veszne el :/
  • Le nem kódolom, az kurvaisten :(

Esetleg egy olyan megoldás még elképzelhető lenne, hogy Wikipédia-szerűen, minden témához létre lehetne hozni egy "vitalap"-szerű dolgot, ami igazándiból itt a panaszfalon indítana egy szálat ami a témához kapcsolódik.

Comment too long. Click here to view the full text.
>> No.248  

>>247

azé kaptá pofonofont, mer hülye vótá a kommentottádba!

Oszt kész. Ezen mit kell vekengeni?

>> No.249  

Mondanám mérhetetlen gecimód, hogy pofon mellé írjon mindenki egy posztot - aki magyarázni akarja - oszt cső.

Egyébként meg >>248.

>> No.250  

Mondom ezt úgy, hogy egyébként teljesen oké vagyok azzal, hogy karmához metaadatok, csak éppen le kellene kódolni és arra kapacitás near zero.

>> No.251  
File: 1337080162162.jpg -(105990 B, 484x484) Thumbnail displayed, click image for full size.
105990

>>248

>> No.252  

>>251

:D

>> No.253  

>>248

Ha én nem tudom megmondani, mert valószínűleg egyáltalán nem az volt a szándékom, hogy pofont kapjak, akkor úgy érzem legalább annyira jogos a kíváncsiságom, mint a véleménnyilvánítás maga. Én is mondhatnám azt, hogy: nem tetszik a kommentem? na és?

Annyi a különbség, hogy én valószínűleg tudok rajta változtatni, és semmi kedvem nincs - nyilván - csupa pofonokat érő hozzászólásokat írni. De ehhez jó lenne tudnom, miért kaptam a pofonokat. Attól még, hogy kikapcsolom a karmázást, a véleménye ugyanúgy meglesz mindenkinek a hozzászólásomról, csak nem hallgatom meg. Akkor viszont mi értelme van az egésznek?

Ez csak egy ötlet volt arra, hogy ne menjen el minden ilyen topik "miért kaptam pofont?" irányokba.

>> No.254  

>>253

Nem fog menni, ha ne mkérdezősködtök.
Ott van leírva, miért : mondtál egy hülyeséget ami valakinek nemtetszett.

de ez nem azt jelenti, hogy neked mindenkihez alkalmazkodni kell. Meg amúgy is, ha elkezdi mondani valaki, még vita lesz belőle, hogy az nem úgy van meg megse érdemelte valaki a pofont azért ami valakinek nem tetszett
...

deal with pofon, ennyi

>> No.255  

>>253

Amúgy ha belegondolsz mindig az generálta a drámát. A rákérdezés.
Más miért tudja elfogadni, hogy kapott egyet?

Igen, engem is sokszor érdekel a miértje, mégis képes vagyok továbblépni rajta. Ez olyan, hogyha egy baráti társaságban valaki húzza a száját, nem fogok egyből odaugrani hozzá, hogy : "Mi nem tetszett abba amit mondtam, köcsög??"

Ha nincs kérdezés, nincs hiszti sem... egyszerűFile: 1336503480567.jpg -(8620 B, 292x291) Thumbnail displayed, click image for full size.
8620 No.152   [Reply]

Mi a franc van már velünk? Mi ez a sok baromság? Miért veszekedünk/tek a nagy büdös semmin?
Fejezzük már be.

>> No.153  

>>152 Én mindenkit szeretek.

Még akkor is ha buzik vagytok, geczyk

>> No.154  

>>152

Pont most amikor (a felettem található félszeg trollkodástól eltekintve) lecsillapodott az anyázás és lassan normális mederbe terelődnek olyan témák amelyek megérnek egy misét?

>> No.163  

Innentől ti veszitek reggelre meg estére a popcornt mert ez a sok seggfájás már kezd az anyagi csőd szélére vinni. Nem mellesleg még el is fogok hízni. o:

>> No.209  

Már megint egy kibaszott wall of text topik, amit nem vagyok hajlandó elolvasni, ezúttal Midsplidskinnek köszönhetően. Okos ember, úgyhogy jól tudta, hogy az az ötlet amit felvet, újabb több oldalas drámát fog generálni megint, nem pedig megoldást bármire is. Köszönjük.

>> No.210  

>>209 butthurt much?

>> No.211  

>>209 Bárki is legyél, eltakarodhatsz a gecibe, mert valós ötlet, valós, pozitív szándékkal. Valóban, egy kicsit megelőzné annak a lehetőségét, hogy bárki azon hisztizzen, hogy csúnyán beszéltek vele és "kevés a vélemény", de reméltem, hogy képes lesz benne a nép a pozitívat látni, és nem azt, hogy ez meg a hisztiszólásszabadság korlátozása. Menjanyádbapistike.

>> No.212  

>>209 Úgy is mondhatnám, okos emberek vagyunk mind, tudhatnánk jól, hogy olyat, hogy előrehaladás gátlása, csak midtől láthatott a világ, mások erre képtelenek.

>> No.223  

>>209
Szerintem túlzol, sőt, vakon ítélkezel :| Főleg, egyébként Mid abban a topikban pont, hogy nagyon kulturáltan és konstruktívan viselkedett. Páran mások viszont nem.

>> No.229  
File: 1336998355971.jpg -(61469 B, 590x556) Thumbnail displayed, click image for full size.
61469

>>209
Jóarc vagy, de nem adod meg a lehetőséget, hogy nem csak troll molekulákból vagyok felépítve?No.16   [Reply]

Bepostolon ide is amit a fórumba is sikerült. Nem panaszok, hanem észrevételek amiket sztem változtatni kéne.

Gondolataim a következők:
1.) Legtöbbször, ha valaki postol valamit (nem programlehetőség) akkor valaki beletrollkodik, mégpedig többnyire nemi identitását fitogtatva. (Értsd pl.: állandó RAPE-pel fenyegetőzés, vagy „buzis” dolgok felemlegetése, utalás rá. Utoljára Delphin lepett meg egy ilyennel, de büszke vagyok rá, mert belátta, hogy nem kellett volna és bocsánatot kért. ^^) Ez például kimondottan nem tetszek, NE erről szóljon az oldal! Lehet, hogy sok itt a meleg, sőt, kiéhezett meleg, de kérem, hogy ez legyen mindenkinek a magánügye és intézze ezt privátban! Ha valaki azt dörgöli az én orrom alá (monogám hetero vagyok), hogy a tali ahová készülök tökéletes bemutatója lesz annak, hogy a melegek épp RÉPELNEK, akkor köszönöm, oda nem fogok elmenni (még ha ez nem is lesz így). Én már tudom, h ez poén akar lenni. Egy ÚJ tag nem! Elijeszti az embereket.

2.) És itt vana kövi pont: Scholl remekül megfogalmazta a „Barátságosság” című topikjában: igyekezzünk kérlek, nem elijeszteni az újakat. Ne egyből azt ismerjék meg, hogy itt „buzulni” kell, mert erről szól az egész és az milyen jó… Mellőzzük már az ilyesfajta bemutatkozást, az oldal és közösség bemutatását…

Comment too long. Click here to view the full text.
15 posts and 3 images omitted. Click Reply to view.
>> No.71  

>>67
A moderátori tevékenység mi, ha nem fórumfelügyeleti beavatkozás?

Ugyanitt:
Korábban már leírtam a véleményem a "kommunikációs problémák" gondolatra itt: >>31

Nem tudok őszintén hinni abba, hogy végre lehet hajtani egy csoportos szemléletmód és jellemformálást a fórumon, de a lehetőség persze mindenkinek adott. A fene nagy kommunikációs problémákon pedig érdekes mód a közelmúltban két újonc is túl tudott lépni és nem szaladt el sírva. Innentől kezdve én megint ide tudok visszakanyarodni: >>31

>> No.72  

>>71

Ok, értem a moderátori tevékenység részt. Viszont azzal van egy nagy bibi: Olyan tagok kellenének, akik az adott témától függetlenül tudnak ítélkezni, és nem részrehajlóak. Tehát akiket nem érheti az a vád, hogy a vitában foglalt álláspontjuk miatt vagy éppen személyes okokból fognak ítélkezni, hanem pusztán csak a vita színvonalára ügyelnek. Viszont nehéz lesz olyan tagot találni, akinek nem lesz meg a véleménye, ha pont a vita stílusáról folyik a vita, hiszen a moderátornak pont az lenne a dolga, hogy ebben döntést hozzon.

A stíluson vitázunk. És ez nem arról kéne szóljon, hogy néhány tag "túl tudott lépni és nem szaladt el sírva", ennek fel se kéne merülnie. Lehet úgy kommunikálni, hogy senkinek meg se forduljon a fejében, hogy ebből sértődés lesz, mert egyszerűen NEM SÉRTŐ módon formálunk véleményt.

És ez nem jelenti azt, hogy valami hiperpolkorrektnek kell lenni, sőt, ez az amit a legkevésbé szeretnék. Ha van valami, amit utálok, az a finomkodás. Mondja ki mindenki egyenesen, hogy mi baja. De akkor AZT mondja ki, és nem kell cifrázni.

>> No.75  

>>72
A cifrázás elvételével elveszed a kommunikáció hevének megélését. :'( ÉRZÉSek.

>>71

> A fene nagy kommunikációs problémákon pedig érdekes mód a közelmúltban két újonc is túl tudott lépni és nem szaladt el sírva. Innentől kezdve én megint ide tudok visszakanyarodni: >>31

Tehát még 4 liter V-Power adalék? \o/

>>72
Még mindig álomvilágnak érzem az egészet, de legalábbis ilyen "Corrupted Wish Game" topikba illő "legyen világbéke - megkaptad, mindenki belehal a száraz, unalmas teadélutánba, ahol megvitatjuk az időjárás unalmas mivoltát" kívánságnak.
Azt gondolom, hogy ez az egész "valaki csak azért szólalt meg, hogy piszkálódjon" dolog is kicsit műbalhé. Az, hogy egy olvasó számára egy hozzászólás csúnya piszkálódás, nem azt jelenti, hogy másik X olvasó számára nem ad valamit.

>> No.86  

A "kommunikáció hevének megélése" nem pont az indulatok, amit távol akarunk tartani a vitáktól?

>> No.90  

Én csak azt írtam le ami "személy szerint" engem zavar, illetve ami miatt én "ha érzékenyebb lelkű lennék" itthagynám a fórumot. Ez csak egy elképzelés arról, hogy mi (is) lehet indoka egy újoncnak például, hogy elmenjen. Lehet ezekkel egyet érteni és egyet nem érteni. :) Én kifejtettem, vállalom, ennyi. :) Teegrah vagyok csak nem tudom hogy kell használni ezt a fajta izét... na... fórumot vagy mit.

>> No.92  

>>86 Úgy gondolom, hogy nem egyezik a kettő.

A kommunikáció hevét élhetem meg úgy, hogy közben tárgyilagos maradok és konklúzióimat nem építem a tényszerűn túli alapokra. Az más kérdés, hogy mások az indulatok tengerén született cirádákkal díszített tárgyilagosságot hogy kezelik, de az meg ne az eredeti hozzászóló hibája legyen már, mert már majdnem eléri a "háddebíróúr, istenlássalelkem, úgy öltözött, hogy muszáj volt megerőszakolni" szintet.

>> No.216  

Légyszi magyarázd meg nekem akár te Neo akár bárki más, hogy miért lettek minuszpontok kiosztva az állatprogramos topikomba és ki által. ^^ Jelenleg jogtalannak érzem az ottani minuszok osztogatását... Valaki, aki nem jelentkezett a program, nem is érdekli, de azért névtelenül odament trollkodni. Bocsi de ez pontosan része annak, amit egyik problémaként felvetettem...

>> No.219  

>>216

Ki lehet kapcsolni a karmapontozást és akkor nem lesz hőbörgés minden egyes pofonosztásnál.
Én is gondolkoztam, hogy lepofozzalak-e, de úgy voltam vele, hogy hagyom a francba mer minek... Mentél hőbörögtél egyet, mer hol máshol meg kinek, de ettől csak azért se fog menni senki. Az lesz belőle, hogy "ne, ez hülye, még beszól"

>> No.221  
File: 1336765474310.jpg -(20368 B, 303x303) Thumbnail displayed, click image for full size.
20368

>>216

>> No.222  

>>216
Kommentről pontozós véleménynyilvánítás (más oldalakon van lájk meg diszlájk gomb (youtube; a mi perpostkarmánk ezzel teljes mértékben ekvivalens), vagy csillagok 1-től 5-ig) nem „névtelen trollkodás”, hanem véleménynyilvánítás. Hülyeséget tetszett írni (márpedig igen, scholl és páfri is kifejtették, hogy miért), akkor tetszik viselni a következményeket, hogy rossz lesz a komment értékelése.No.53   [Reply]

Na, panaszkodom én is, mert ez már többször előkerült a múltban és nagyon durva, hogy semmilyen (de tényleg semmilyen) fejlődést nem volt képes a társaság felmutatni az elmúlt időben.

Szóval úgy vélem, hogy egyeseket konkrétan el kéne tiltani a teázó cipőtlen részétől, mert valami iszonyatosan penetráns bűz jön a járásra használt végtagjaik felől. Nem érzem azt, hogy például vasárnap olyan rettenetesen sokat mászkáltatok volna, hogy belerohadjon a lábatok a cipőbe, valamint a téli talikon se kéne, hogy annyira jellemző legyen... Tudok neveket említeni, ha kell, egyelőre legyen elég annyi, hogy van legalább két ember akinek nem szeretek a közelében lenni pont emiatt.

14 posts omitted. Click Reply to view.
>> No.111  
File: 1336339603413.jpg -(487527 B, 1600x1200) Thumbnail displayed, click image for full size.
487527

Ha valakinek irtózatosan rojtosra borzolja az orrát a lábszag, akkor az én vagyok, tenni ellene mit lehet az a következő:
-Szorgalmazom a pedikűr általi kipucolást 3 heti rendszerességgel.
-Sűrűbb fürdés.
-Hetente legalább egyszer fertőtlenítse le az érintett dilettáns a lábát, mert ez már a lábgomba/körömgomba cáfolhatatlan jele.

Amennyiben a jelenséget flegma hozzáállása mellett nem képes megszűntetni, úgy az annak a jele, hogy "szarok a környezetemre, jó nekem a poros patkánylukban lakás" és kérem a mielőbbi Biohazard részlegbe való elkülönítést és ne az érzékeny szaglásúaknak kelljen gázmaszkokkal(+szűrők) nehezíteni a hátizsákot.

Üdvözlettel a gáztámadások egyik áldozata.

>> No.112  

>>111

Ha valakinek irtózatosan rojtosra borzolja az orrát a lábszag, még mindig megteheti, hogy odamegy, és szól az illetőnek, hogy "bocsi, de gecire lábszagod van".

Valószínűleg akinek lábszaga van, az magán nem érzi, mert vagy hozzászokott már, vagy nem érez szagokat, stb.

Lehet finomkodni, mert "juj, nem szólok neki, mert eléggé kellemetlen téma": Az igazság az, hogy azoknak, akik ezt érzik és el kell tűrniük, azoknak így is kellemetlen a dolog, de ha senki nem szól, akkor ez ráadásul így is marad.

Ez nem adhat sértődésre alapot, mint ahogy az sem, ha a lecsúszott sliccért szólsz, fogak közé ragadt kajáért, lógó fikáért, stb. Kínos, de még mindig jobb, ha szólva van érte az illetőnek, mintha nem is tudja, és nem változik a dolog.

>> No.113  

>>112

Szóltam nekiK többször is évek óta.
Évek óta nem mutattak fejlődést! Tetszik érezni uram-hölgyem?

Ezek után maradjak normális? :D

>> No.114  

>>113

Természetvédelmi okokból taliról eltiltás?

>> No.116  

>>113
láblevágás?
megalázás nyilvánosan? Akkor lehet megszűnne a probléma!

>> No.117  

>>116
Patrik igazi rémálma lenne.

>> No.118  

>>117 szerintem zsákban vinné haza mindet a hátán és már útközben eljátszadozna velük

>> No.120  

>>118

fúj.

>> No.186  

>>118
mmmmm

>> No.187  

>>186 fapFile: 1336500823906.jpg -(177884 B, 571x572) Thumbnail displayed, click image for full size.
177884 No.141   [Reply]

Gyerekek én hozzászoktam ahhoz, hogy egy szókimondó csapat vagyunk repkednek a cifra kommentek és satöbbi, hogy olyan megnyílvánulásaink vannak néha amik a bunkóság kategóriáját bőven kimerítik (én is néha ilyen vagyok, van aki szerint folyton, eto zsívja, szevasz).

Az viszont már túlmegy egy határon, hogy egyesek milyen gerinctelenek és tiszteletlenek tudnak lenni - kertelés nélkül kimondom mint például Delphin.

Emellett nem akarok belebonyolódni Scholl "ügyébe" de annak láttán feláll a szőr a hátamon, hogy olyanok osztják - néha minősíthetetlen hangvételben, - őt aki minden hibája ellenére bőven tett a közösség asztalára - akik valamikor nemisolyanrég belecsöppentek a közösség életébe és a nagy kivagyiságon kívül lófaszt nem csináltak eddig.
(Ebben a 2. részben még mielőtt kedves cetaceánunk magára veszi nem kifejezetten rá gondoltam, habár ő is odaszúrt, mintha eddig nem lett volna elég nagy a botrány.)

>> No.143  

Aranyos, ahogy mások helyett sértődsz meg.

>> No.146  

>>143
Nézd az, hogy sokadik alkalommal oszthatjuk ki Schollnak a Shinji Ikari díjat azt persze meg kell oldani. Az hogy néha elcsattanak velős hozzászólások azzal sincs baj.

Viszont akkor amikor azt érzem, hogy a megoldás keresésének és elősegítésének teljes hiánya tapasztalható egy-egy erőseb hangvételű kommentnél az mint írtam egyszerű primitív kivagyiság.

>> No.155  
File: 1336512077032.jpg -(17196 B, 500x375) Thumbnail displayed, click image for full size.
17196

rám gondolsz?

>> No.157  

>>146

> Viszont akkor amikor azt érzem, hogy a megoldás keresésének és elősegítésének teljes hiánya tapasztalható egy-egy erőseb hangvételű kommentnél az mint írtam egyszerű primitív kivagyiság.

Érdekesnek találom a gondolatot és egyet tudok vele érteni. Ugyanakkor a Schollthreadben felmerült >>132 -re (is) reflektálva... úgy érzem, hogy igen, többek között te (bár talán mostanában kevésbé) és Ambrose is eléggé olyan tud lenni. Nem ott van a baj, hogy megmondjátok a véleményeteket stb. (sőt, ez jó), hanem elég sokszor nagyon messze van a konstruktív, problémamegoldó hozzáállástól. Ambrose-ra jó példa a Neo vs. Scholl (első menet, ami Neo fogalmazási parájából pattant ki) szerintem, ahol javarészt haszontalan, ám annál parasztabb dolgokat kotyogott a threadbe.

Ma kicsit Sagásan fogalmazok. Elnézés.File: 1336317431563.jpg -(25760 B, 380x536) Thumbnail displayed, click image for full size.
25760 No.93   [Reply]

Szeretnék a panaszfalon topikot nyitni Scholl white knight viselkedésével kapcsolatban.

Örömmel látnék megoldási javaslatokat Scholl problémájára akár tőle, akár mástól, mert fáradok attól, hogy Scholl némely hozzászólásoknál megjelenik és [s]acsarkodik[/s] morog irányomban.

33 posts and 8 images omitted. Click Reply to view.
>> No.140  

Édes fiaim, szeretném megjegyezni, hogy a friss hering sokkal kellemetlenebbül pofoz, mint a fagyott.

>>139 Ugyanitt: 82c9e0228e nem kurvázott, ráadásul a4854705ef hozzászólása (aki szintén nem kurvázott, csak idézett) véleményem szerint élesebb.

>> No.142  

Hozzátenném az előbbiekhez, hogy valamiért földelés-érzete van a panaszfalnak, mintha mindenki itt kezdené el levezetni a dolgokat.

Meg is lep picit, hogy a fórumhoz képest itt mennyivel erősebb a kurvázás, a közönséges beszéd, meg hogy küldés helyett eltakarítunk valakit a pszichológushoz.

Ennyire feszült mindenki?

>> No.144  

>>140
My bad, viszont ez fölveti a kérdést, hogy egy panaszfalat nem vet e nagyon vissza az anonimitás, hogy bármilyen félkegyelmű lajcsika szégyenérzet nélkül írhat bármilyen szutykot ami a színtiszta kivagyiságon és provokáción kívül semminek se a forrása, mert úgysem track-elhető vissza rá, hacsak nem írja alá az egyik posztját ahonnan vissza lehet matekolni a sorszámát?

>> No.145  

>>144 Véleményem, hogy jó ötlet az anonim panaszfal, mert így legalább az adott tag ki találja bökni, hogy hol fáj.

Ettől teljesen függetlenül meglepőnek (nem visszataszítónak, csak meglepőnek) tartom, hogy sokan hirtelen mennyire paprikásak lesznek ettől a ténytől. Hirtelen mindenki el van mondva mindennek, és el van küldve mindenhová.

Ugyanitt: szia Red, Delphin vagyok, ezt azért közlöm, mert utálsz engem és így elejét vehetem annak, hogy túlságosan egyetérts velem. ;)

>> No.147  

>>145
Nem lenne képes valaki megírni névvel ellátva, hogy problémája van valakivel/valamivel? Tudom furry-k vagyunk de ez minimum a szociális életképtelenség kategória. :D

(Az hogy utállak kissé erős kifejezés. A stílusod kifejezetten irritál, de ebben nagyjából kimerül a dolog.)

>> No.148  

>>147 Nem.

Teljesen természetes dolog, ha tart tőle az ember, hogy negatív véleményért meghurcolhatják. (De minimum piszkálhatják.) Ezért mondtam, hogy az anonim fal abból a szempontból jó ötlet, hogy önbizalmat és következmény-mentességet ígér (mint az internet általában), így mindenkit a fájdalmainak kikiáltására sarkall.

>> No.149  

Abszolút nincs semmi bajom Schollal, csak egyszerűen zavar már ez a hisztiáradat.

Amúgy meg én lenni Caleb.

>> No.150  

>>148

KIK hurcolnák meg, ha a problémáját normálisan, pontokba szedve, nem tapló stílusban előadná?
Ez az oldal nem egy náci haláltábor, itt ha a fenti kritériumoknak eleget tesz a negatív véleményed nem fognak az árokba puffantani, ha meg valaki egy teljesen normálisan előadott kritikára tajparaszt módjára válaszol azt egyenként mogyorózza meg az admingárda.

>> No.151  

Ez emberi interakció 1x1.

>> No.156  

>>134
Az általad idézett post szimplán delphineskedés volt Scholl részéről, mert /dőltbetű/No.54   [Reply]

Időről időre felmerül a szállás kérdése. Legutóbb egy tagnak meg is gyűlt a baja ezzel, ezért vetem fel a témát.

Hallomásból tudom, hogy nem egy tag tud szálló vendégeket fogadni, de jellemzően különböző okokból nem teszik. (Ez nem rágalom, hanem egyéni megfigyelés!)
Vagy azért, mert "egész este RPG-zni fogunk", vagy a saját klikkjüket látják vendégül (ami érthető, de még a padlót se ajánlják fel senkinek), vagy mert "pihenni szeretnének" (ezzel lezárva a témát, mégis nagy, megmagyarázatlan lyukat hagyva az érvelésben).

Számomra a következő a napnál is világosabb:

A.) Talán idővel növelhető lesz a tali jellemző létszáma, ha vonzóvá tesszük új (vidéki) tagok számára azzal, hogy lehetőséget (legalább kanapét, vagy padlót) adnak a tehetősek a nemes cél érdekében.

B.) Nyilván nem lehet ilyet folytatni a végtelenségig, mert ha jön egy 50 tagos találkozó, hülyeség lenne mindenkit pátyolgatni, főleg úgy, ha nem fizetnek (vagy nem tudnak fizetni) érte.

Comment too long. Click here to view the full text.
6 posts and 4 images omitted. Click Reply to view.
>> No.78  

Én érzéketlen disznó vagyok, sosem zavart, amikor a szomszéd szobában kufircolni próbáltak.

>> No.79  

Mi rossz példák vagyunk neo. az ilyesmi prüdebeknél kicsapja biztosítékot. Tehát alapjáraton nem ez a normális, hogy vendégségbe megyek dugni :3

>> No.80  
File: 1336005681965.jpg -(10198 B, 251x251) Thumbnail displayed, click image for full size.
10198

>>77
A hűtőért cserébe jogot formálhatok bármikor szájba fingani Neót?

>> No.81  
File: 1336006038008.jpg -(12902 B, 523x346) Thumbnail displayed, click image for full size.
12902

>>80 \o/

>> No.82  

>>77

> ha kárt okozol, egy bocsi nem elég.

Oda illik böfögni mellé egy "hoppá"-t is.

>> No.83  

ó igen! Myronnál például a "tönkreteszek dolgokat" kör néha csak egy sóhajtással lett elintézve. Mert ő Myron. Tóle megszoktuk, hogy ilyen. Elenben Neo, mindig megjegyezte neki ha a TV közelébe ment, hogy "tedd tönkre nyugodtan, úgyis szerettem volna egy új TV-t" :D
Myrontól ezt elfogadtuk. de ha más tör össze valamit arra csúnyán nézek :D

>> No.84  

Megoldásnak javasolnám azt, amit conokkor is csinálnak. összegyűjtöttek egy csomó olcsó szálláslehetőséget, és van külön poszt róla a fórumukon.

>> No.85  

>>83 Myron külön kiemelgetését azért mondjuk mellőzném.

>> No.88  

Lehet csak én vagyok aránylag jól nevelt, de nekem az ilyen dolgok hogy:
Ne együk ki a szállásadó hűtőjét vagy ne fürödjünk egy óráig, ne hagyjunk szemetet, magától értetődnek. Megpróbálok figyelni az ilyesmikre és a lehető legkevesebb "kárt" okozni jelenlétemmel, de ez nem feltétlen jelenti azt hogy nem lesz semmiféle kis "baki".

>> No.89  

>>88 Nem is bakimentességről, hanem a teljes pofátlanság rezzenéstelen megvalósításáról beszélünk itt.No.42   [Reply]

Kedves FHU!

James vagyok, és panasszal szeretnék fordulni a vezetőséghez. Az Áprilisi FurMeet igen jó volt, viszont volt egy dolog, ami sajnos végleg kicsapta a biztosítékot. Ez pedig kedves Delphin viselkedése/stílusa. Sajnos nem új keletű probléma, de eddig sikerült az egyik fülemen be, a másikon kiengednem. De ami sok, az sok. Sajnos Delphinnek sikerült egy számára még ismeretlen tagot (Asazel) egy ártalmatlan humor miatt (a szendvics delfinnel van töltve) egész egyszerűséggel "Lek*rva*nyázni". Van, amikor megengedhetjük magunknak egy igen jó baráti társaságban ezt a "morbid humort", de egy ismeretlen illetőt nem illik ily módon "köszönteni", amikor arra sem méltatta Asazelt, hogy bemutatkozzon neki. Ennek tanúja voltam, ezért említem meg.

Zavar továbbá, a kissé lekezelő stílusa, illetve az, hogy próbál "humoros lenni", ami néha bejön, de sokszor inkább fárasztó (és ezért a konfliktus elkerülése végett inkább imitál a többség egy kevés nevetést). Ezzel nem lenne problémám, de sajnos ahol ő megjelenik, akkor szó nélkül belekontárkodik ezzel az igen kifinomult humorával az éppen aktuális témába. Ha egy picivel visszafogná magát, és nem szólna be úton-útfélen, már sokat javulna a helyzet.

Nagyon örülnénk, ha megoldás születne ezzel kapcsolatban. Egyébként nincs bajom Delphinnel, csak "szerintem a k*rv* *ny*d" ;)

>> No.43  

Nem vagyok adnim, de, Asazel volt már talin máskor is, nem hiszem, hogy ne ismernék egymást. Maximum személyesen nem találkoztak eddig.

Asazelnek a kiskutyája lettél? Neki nincs szája, hogy kinyissa ha akkora baja van valami miatt, hogy még meg is sértődik és húh de rosszul esik neki? Örülök, ha együtt vagytok, vagy ilyesmi, de nem kell hősnek lenni.

>> No.44  
File: 1335825287898.jpg -(58337 B, 600x450) Thumbnail displayed, click image for full size.
58337

>>42
Nekem van személyes tapasztalatom arról, hogy Delp sokszor erősen elbaszott módon használja a prolihumort. Egészen pontosan nem ismeri fel, hogy kivel szemben és mikor lehet alkalmazni. Ezt szerintem kezelhetjük tényként. Szóval értem a problémát, ettől függetlenül nem gondolom, hogy ha rászóltok, hogy "Delp ez nem vicces, hanem most éppen egy seggfej vagy", akkor ebből nem ért.

>>43
Egymás felkérdezésére pedig javaslom valamely privát csatornát. Babinénicsőőő!

>> No.45  

>>43 Sem RL sem Online még nem ismerték egymást. Fórumon sem léptek kapcsolatba egymással. Nem, nem lettem a kiskutyája, sőt, Asazelt vissza kellett fognom a talin hogy ne szóljon vissza. Úgy vélem, a tali nem megfelelő helyszín egy nyilvános értelmetlen veszekedésnek. Ráadásul nem akarom hogy ez miatt kicsapják vagy őt, vagy engem. Továbbá már nekem is adódtak Delphinnel efféle problémáim, de nagyon türelmes egyén vagyok csak azért hogy kerüljük a fölösleges konfliktust. Nem azért megyek/megyünk talira hogy másokkal veszekedjünk, hanem pihenni és kikapcsolódni. Csak ezért vállalkoztam arra, hogy én írok ide is.

Én továbbiakban is szeretném kerülni a konfliktust, szerintem ezt simán meg lehet oldani akár egy sör mellett is. :3

>> No.46  
File: 1335862830765.jpg -(32063 B, 373x301) Thumbnail displayed, click image for full size.
32063

>>44

Pedig tényleg nem érti. Sőt, általában a "csak én vagyok helikopter" elv vonalán halad, mindenki más pedig téved és különben is a kurwa anyjukat.

>> No.48  
File: 1335878176348.gif -(263361 B, 400x393) Thumbnail displayed, click image for full size.
263361

Delphin eléggé nagylány már, ti meg szintén legyetek nagylányok. Ha zavar felmenőági rokonaid emlegetése, úgy nyisd ki a szádat és mondd a következőt:

KEDVES DELPHIN/CERB/EGYÉBKURVAANYÁZÓTAGUNK, X VAGYOK, HA MÉGEGYSZER ANYÁM FOGLAKOZÁSÁT MEGCÁFOLNI MERED, MERT EGYÉBKÉNT TŰZOLTÓ, ÚGY SZÁMOLJ AZZAL, HOGY BEVEREM AZ ORROD. ESETLEG NEM, MERT ANNYIRA NEM AKAROK ITT ERŐSZAKOSKODNI, DE ATTÓL MÉG ROSSZUL ESIK, TUDOD, ÉRZÉSEK.

(És amit egyébként a szociális analfabéta, retardált agyam sosem tudta ezeket felfogni, hiszen józan ember nem gondolhatja, hogy a kijelentés arról szólna, hogy a kijelentő valóban a szóban forgó foglalkozással vádolja meg rokonaid.)

>> No.49  

>>48 Neo, ezzel már próbálkoztam tavaly augusztusban, sikertelenül. Most íme, itt vagyunk az óvodában, hogy "Óvónéni, óvónéníííí, az a csúnya gyerek lebuzizott!", és érkezik a válasz hogy "Nem baj Andriska, te tényleg a fiúkat szereted". Mérhetetlenül rühellek árulkodni, spicliskedni, vagy bármi egyéb. Létrejött ez a csoudálatos hely, ahol most felvetettem a problémát, és érdemben szeretnék rá megoldást találni, nem pedig személyeskedni, és ön-bíráskodni.

>> No.50  

Szervusz James Wag30e47be639, Delphin vagyok. Nagyon szívesen fogok irányodban egyes megszólalásokat ritkítani, sőt, mi több, ezt meg is tettem. Augusztusban rám találtál szólni, békén is igyekeztelek hagyni ezt követően, és most sem emlékszem, hogy téged kimondottan bökködtelek volna.

Ellenben egyúttal tisztelettel megkérlek arra, hogy öblös, jól irányzott mozdulattal nyúlj már be Asazel picsájába, és húzd ki onnan a rég bedurrant férfi nemi szervét, mert a nyávogása - hovatovább a nyávogási stílusa általában - minden kritikán mélyen aluli. Véleményem, hogy ilyen jellem a Mónika Show-ba való, és csak küzdelmesen vállalható. Ehhez teszem hozzá, hogy nem mutatott fel semmit, mely alapján én tiszteletet ítélhettem volna meg részére. (Mondom ezt úgy, hogy egyébként tudatában vagyok annak, mennyire gáz tudok én is lenni, mégis vannak, akik így is kedvelnek. Valamint rajtam nincs sziréna, és heréim is vannak.)

Abban a pillanatban, hogy a barátnődből barátot faragsz, kész vagyok én is moderálni magam lelki nyugalmatok igényeinek minimum részlegesen megfelelve.

Tisztelettel: Én

>> No.51  

James, az óvodás/buzis hasonlattal most majdhogynem arra utaltál hogy Asazel édesanyja tényleg prostituált.

Csak szólok.

>> No.52  

Oh snap

>> No.55  

Rövid vagy mégsem annyira rövid véleményem a témában, előre is elnézést a nyers, szóvirág- (és borvirág-) mentes megfogalmazásért, de most nincs kedvem pipiskedni:

• Delphin jellemzően egy lekezelő fasz stílusban kommunikál, ami főleg viták esetén utolsó paraszt dolog.
• Asazel átcsapott hisztis picsa üzemmódba, ami úgyszintén teljesen ergya dolog egy vita esetén.
• Amúgy sem vita volt alapvetően, hanem inkább érvek és... elvek, meg tapasztalatok bedobása a közös tudatba. Úgyhogy ha lehet még gázabb volt mindkettejük viselkedése.
• Főleg miután átcsapott az egész egy nagyon alja catfightba. Én szégyelltem ott ülni a hanghullámok között.
• Szintén értékeltem volna, ha Asa szólal fel a saját sérelmei érdekében.

Intermezzo.

> Sajnos Delphinnek sikerült egy számára még ismeretlen tagot (Asazel) egy ártalmatlan humor miatt (a szendvics delfinnel van töltve) egész egyszerűséggel "Lek*rva*nyázni". Van, amikor megengedhetjük magunknak egy igen jó baráti társaságban ezt a "morbid humort", de egy ismeretlen illetőt nem illik ily módon "köszönteni", amikor arra sem méltatta Asazelt, hogy bemutatkozzon neki. Ennek tanúja voltam, ezért említem meg.
Comment too long. Click here to view the full text.


Delete Post []
Password
[0] [1] [2] [3] Next