ez itt a panaszfal
[Burichan] [Futaba] [Gurochan] [Photon] - [Home] [Manage]

[Return]
Posting mode: Reply
Leave these fields empty (spam trap):
Link
Subject
Comment
File
Password (for post and file deletion)
  • Supported file types are: GIF, JPG, PNG
  • Maximum file size allowed is 10000 KB.
  • Images greater than 200x200 pixels will be thumbnailed.

No.764  

Csak nekem tűnt fel az, hogy Caleb menstruál? Ezáltal telefos mindent, és szaron is talál legyet?

>> No.765  

Szerintem mindig is egy faszkalap volt.

>> No.766  

>>765 Ez igaz, de elnéztük neki, sőt, egyéni stílusa még valahol tetszett is. De az utóbbi 1-1,5 hónapban semmi mást nem tud csinálni a fórumon/egyéb csatornákon, mint szét trollkodni az adott témát, szarkasztikusan viselkedik, csak azért, mert neki épp nincs senkije, és hiánya van.

Ettől fogva a mi kurva anyánkat, ha elkezdünk beszélgetni olyan témákról, ami sérti őt a fent említett okból.

Kezdem unni!

>> No.767  

Szerintem csak ütni kéne.

>> No.768  

Viszont: James Detected?

>> No.769  

http://0.tqn.com/h/humor/1/H/m/M/-/-/Wat.jpg

>> No.770  

Mivel a kép linkje törölve lett, ezért így:

WAT?

>> No.771  
File: 1384859621691.jpg -(140101 B, 453x487) Thumbnail displayed, click image for full size.
140101

>>764

Caleb az esetek többségében a maga fura módján meglepően értelmes és egész szórakoztató jelenség. Ezért van az, hogy csak fogom a fejem, hogy most meg mi van ha épp beüt nála a napi nihil vagy valami.

Szerintem csak annyi kéne a srácnak, hogy végre komolyan foglalkozzon és törődjön vele valaki, hogy számíthasson valakire, hogy megbízhasson valakiben nem csak haveri szinten.
Az extrém magány hozza ki az emberből legkönnyebben a cinizmust, nihilizmust, depressziót stb. stb.

Lényeg a lényeg, remélem jobbra fordul az élete, mert annak ellenére, hogy manapság faszságokról szólt az aktivitása láttuk/tapasztaltuk a múltban, hogy nem egy retardált valaki, kár lenne érte.

>> No.772  

Szerintem csak simán egy hülye gyerek, ennyi. Jó, hogy ki lett baszva a picsába.

>> No.773  

thc. bután használva.

>> No.774  
File: 1386003123010.jpg -(105390 B, 467x311) Thumbnail displayed, click image for full size.
105390

>>771

Hát, ilyenje ezzel a mentalitással nagyon nem lesz. De kihasználó partnere biztos, meg sok szar kapcsolata. :)

Ja és ezt a szüleinek kellett volna réges-régen megtenni. Sajnos most már minden rajta áll vagy bukik.

>> No.775  

Ezt kifejtenéd, mert ezt így nem igazán tudom értelmezni :D

>> No.776  
File: 1386090108645.jpg -(43026 B, 368x400) Thumbnail displayed, click image for full size.
43026

Kedves >>775 ,

nagyon egyszerű. Ha Caleb úgy áll hozzá az emberekhez, hogy egy tüskés kis sünként viselkedik, akkor egyrészt az emberek is így fognak hozzá állni. Ha pedig szerencséje van és nem így történik, akkor ott vannak azok az aranyos sémák az ő életében, lásd: Engem senki se szeret, engem senki se tud megérteni, velem senki sem beszélget, senkiben sem lehet bízni, az emberek csak kihasználni akarnak, engem senki és semmi sem érdekel. Lehetne még sorolni.

Ezt egy szerető és gondoskodó társ (ami Calebnek nem biztos hogy lesz (persze nem lehet tudni és ne legyen igazam), mert ha séma indukáltan választ partnert, akkor az biztos hogy az ő alaphiedelmeinek eleget fog tenni és nem fogja szeretni, kifogja használni, stb) is nagyon kicsi kis százalékkal tudja csak begyógyítani.

Azért mondtam, hogy a szüleinek kellett volna ezt megtenni, mert a szülő feladata biztonságot, bizalmat, elfogadást, stb, adni az ő gyermekének.

De mivel Caleb már olyan amilyen, így sajnos attól, hogy a szülei elbaszták, még neki kell ezeket megtanulni és jól csinálni.

Illetve mindezek mellett ott van az is, hogy ő bizony olyan barátokat válasz és olyan társaságba jár amilyenbe, szerintem ezek nem éppen bizalomra, egymás megértésére és elfogadására alkalmas társaságok (igen a furry.hu sem éppen az szerény véleményem szerint, de ez egy másik kérdés).

Calebnek meg üzenem (ha olvassa), hogy ha bármi van ami az ő bizalmát sérti, akkor szólok, hogy nem vagyok se napló se jegyzetfüzet aki tudja, hogy mikor mit honnan olvasott vagy tudott. Illetve nem arról van szó hogy milyen jó elmondani bármijét amit akár privátban akár bebaszcsizva a fórumon megosztott, hanem egy általános képet festettem le a fóromon tanúsított viselkedéséről és az eddigi nagy drámáiról.

Részemről ennyi. Ha nem tiszta a dolog, tessék kikeresni google.hu-n hogy séma szó a pszichológiában. Vagy ahogy jól esik.

>> No.777  

De szerintem akkor is csak egy faszkalap aki minden szociális együttlétre alkalmatlan, emellett alkoholista és azt hiszi körülötte forog a világ.
Tényleg azt hiszi, hogy nem fossa keresztbe mindenki a hülyeségeit? :S

>> No.778  

>>777

Szerintem pontosan tudja, és játszmázik, hogy megerősítse a saját sémáit (lásd amiket felsoroltam). :)

>> No.779  

Ezt én ismét csak nem értem, mi értelme lenne?

>> No.780  
File: 1386101934916.jpg -(18107 B, 305x254) Thumbnail displayed, click image for full size.
18107

>>779

Minek az értelmét keresed?

A sémának, a viselkedésnek, a játszmának?

Vagy nem az értelmét keresed, hanem hogy melyik mit takar?

Vagy esetleg annak az értelmét akarod tudni, hogy ez miért jó, vagy miért rossz Calebnek?

>> No.781  

Akár mindet.

>> No.782  

Én szeretem Calebet, sok dolog van benne amiért lehet szeretni, és amiért hiányzik amióta ilyen keveset látom.
De tényleg elég tüskés sün, nem is tudom hogy konkrétan velem van-e baja, vagy ámblok leszar/ellök mindenkit aki közeledik felé. Őgyintén? Nem is értekel. Nem vagyok atyaúristen hogy pont én hiányozzak valaki életéből, vagy jobbá tegyek bárkit.
Na jó, talán mégis érdekel...

>> No.784  

Wat?

Valaki nagyon részeg volt, mert Caleb egy pöcs.

>> No.785  

>>784

Nem az, csak amikor hisztis.

>> No.786  

Mindig az

>> No.787  
File: 1386469459316.jpg -(29536 B, 223x190) Thumbnail displayed, click image for full size.
29536

De amúgy meg...

Nem tudom miért vagyok tüskés sün, velem szinte mindig mindenről lehet/lehetett beszélni. Amennyire képes vagyok/voltam mindig nyitottam az emberek felé, vagy ha ők tették ezt normálisan fogadtam. Egyszerűen kurvára nem tudok megnyílni normálisan, mert világéletemben nem éreztem azt, hogy a másik félnek bármennyire fontos lenne amit én pofázok. Ez nekem ilyen berögződés aminek valszeg ilyen nagy misztikum az oka, hogy eddig mindenki gyakorlatilag szart rám. Meg talán az is, hogy tényleg leszarta mindenki.

Én tényleg mindent megpróbáltam, hogy a számomra potenciálisan haver/barát mifazsom emberekkel felvegyem a kapcsolatot, pl az egyetlen ferivel aki velem egy városban lakik, ö meg anno visszafosott egy ilyen cinikus hülyeséget aztán jól van.

Kapcsolati téren is mindig minden szarul sült el, igaz ez sokszor előfordul, de én tényleg próbáltam mindig a másik fél kedvébe járni. De komolyan. Elég nagy energiákat fektettem bele, hogy a másik félnek kb egy rossz szava se lehessen, ez lehet nem volt észlelhető de nekem ez is "sokba fájt".

Én komolyan nem szerettem volna többet mint egy valami x emberből álló kis baráti kört akikkel elvagyunk, és foglalkoznak velem, egymással meg minden. nem azt h a világ most körülöttem forogjon. És a magam kis gyökér módján én ezt kurvára próbáltam is. Nem azért vagyok itt 3-4 éve, mert olyan kurva jó ferinek lenni, meg most én hiénalófaszdelfinmajom vagyok, vagy mert a fél társasággal baszni akarok hanem ezért.

Csak aztán így mostanában összeraktam ,hogy tök geci jó, itt van x akivel megiszok egy sört beszélgetünk ilyen full maszlag dolgokról aztán oké, ott van y aki néha körberajong skájpon ha épp nincs más akivel ezt lehetne stb. Szóval igy összeállt, hogy én kb holnap fel is fordulhatok a faszba, ezeknek az embereknek nem fog sokat számítani Szóval innentől inkább lemegyek leszarom retardba és kísérletezek azzal, hogy hányszor kell kimondani azt ,hogy "talipénz" amire Neo agya bedurran Tétje úgymond nincs, mert a dolog már alapból halva született, ha kibasznak akkor így jártam, ha nem, akkor megunom, olvasgatok beírok valami szart néha aztán ennyi.

Szóval tényleg leszarom, amit én tenni tudtam azt megtettem, innentől felesleges bármit is erőlködőn, mert egyszerűen nem működik a dolog. Komolyan nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy a saját kis gyökér módomon én tényleg mennyire megerőltettem magam, hogy ne legyek egy retkes fasz. De végezetül mindegy, majd találok magamnak valahol valamit amivel elleszek és ennyi.

-Kélyleb 
>> No.788  

Csak azt nem tudom, hogy miért rontod még itt a levegőt ha tudod hogy:

1: itt téged "senki sem szeret"
2: ráadásul ezért bevallásod szerint még kellő tapintatlansággal válaszolsz mindenkinek

>> No.789  

Caleb rövidített verzió:

Mivel rájöttem, hogy a világban mindenki képes túlélni pusztán levegő és táplálék fogyasztásával, s a túléléshez emberi kapcsolatok nem kötelező jellegű szükségletek, csak opcionális jók, én sem kellek senki túléléséhez, ezért mostantól egy gyökér leszek.

Grat Caleb, ez nagyon jó gondolkodás, az élethez tényleg levegő kell, víz, meg táplálék, a többi csak a folyamat velejárója, valójában sosem leszel senki számára létszükséglet. Tedd túl magad rajta, vagy írj Midnek egy szerelmeslevelet és sirassátok együtt magatokat.

>> No.790  
File: 1386621280096.jpg -(57481 B, 540x430) Thumbnail displayed, click image for full size.
57481

Na akkor mond el, hogy mai a jó gondolkodás. Komolyan kíváncsi vagyok.

(Ja ez az a pont maikor nem fog visszaírni sem =( )

>> No.791  

>>789

Dunno, én pl. nem állítok be RAT talira, csak azért, hogy a dobókockákra szarjak. Te - hasonló cipőben járván - visszamehetnél fácséra körbecsaholni maszatot és mw-t. :)

>> No.792  

Még mindig nem =(

Röviden:
MAszattal 3 sort beszéltem aztán mondtam, hogy szevasz.
Mw-vel meg kb egyet se. Csak éppen olyan pozícióban van több helyen is, hogy lát minden beszélgetést témát.

>> No.793  

>>791 "körbecsaholni"

Igen, Caleb pont olyan aki körbecsaholja az embereket. Mindenkit.

>> No.794  

Nem. Caleb olyan, hogy konkrétan úgy közeledik mindenki felé, hogy "kúrj már meg, szopass szarrá, alázz meg", és mikor ez valaki elkezdi megtenni (hisz ki nem élne egy ilyen fincsi ajánlattal) akkor elsírja magát, hogy őt ismét kihasználták, vagy ki akarják használni, és hogy ő nem kúrva, stb...

Egy szónak száz a vége, kinyalhatja a seggemet szarás után, és akkor még papírt is spórolt nekem :) Good boy!

>> No.795  

Na fogadok ez volt az intelligens James Wagner :D

Van kedved beszélgetni hasonló dolgokról meg problémákról?

>> No.796  

Viszont komolyan nem tudom ezt hogy raktad össze. Ha szexis indíttatással keresek fel valakit, vagy olyan a kapcsolat akkor sem így szoktam csinálni, szóval valamit nagyon benéztél ezáltal szeretnélek megkérni, hogy azonnali hatállyal a további hülye megnyilvánulások elkerülése végett igyál meg egy olyan, 2-3 liter fagyállót. Jót fog tenni.

Igen, pont én vagyok híres arról, hogy az egész fórummmal/faszbuk ferikkel/fandommal basztam és/vagy kavartam. Na hagyjuk már.

UI:Az elég szomorú, hogy spórolnod kell a WC papírral. Remélem nemsokára lesz leárazva :(Delete Post []
Password